Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις

Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις

Η ηλεκτρολογική εγκατάσταση ενός κτιρίου, ανεξαρτήτως χρήσης, εμβαδού ή παλαιότητας είναι απο τις σημαντικότερες υποδομές ενός ακινήτου που επηρεάζει την ποιότητα, την ασφάλεια, την άνεση και την αισθητική του χώρου.

Μια ηλεκτρολογική εγκατάσταση περιλαμβάνει διάφορα στάδια και αφορά επιμέρους εργασίες, με απώτερο σκοπό την ασφαλή παροχή ρεύματος στο κτίριο και την αποτελεσματική κι αποδοτική χρήση του ακινήτου, εξυπηρετώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες των ανθρώπων που το χρησιμοποιούν.

Πλέον, για κάθε ακίνητο ισχύουν συγκεκριμένες προδιαγραφές και κανονισμοί, ώστε η ηλεκτρολογική εγκατάσταση να πληροί τα σύγχρονα πρότυπα ασφαλούς ρευματοδότησης και διανομής του ηλεκτρικού ρεύματος στο χώρο.

Από την μελέτη και το σχεδιασμό μέχρι την υλοποίηση και την ίδια την εγκατάσταση είναι σημαντικό να εφαρμοστούν οι πλέον σύγχρονες μέθοδοι και καινοτόμες τεχνολογίες που σε συνδυασμό με την ποιότητα των υλικών θα σας εξασφαλίσουν μέγιστη απόδοση, λειτουργική επάρκεια και άψογη αισθητική.

Με μακρόχρονη εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία, αναλαμβάνουμε κάθε είδους ηλεκτρολογικής εγκατάστασης για κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, καταστήματα, γραφεία, επιχειρήσεις, ξενοδοχεία, εστιατόρια, cafe, σε νεόδμητα ή παλιά ακίνητα που χρήζουν ανακαίνισης.

Έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία δεκάδες έργα, που αφορούν είτε σε ολόκληρες εγκαταστάσεις, είτε σε επιμέρους εργασίες, όπως συντήρηση ή αντικατάσταση ηλεκτρικών πινάκων, εγκατάσταση δομημένης καλωδίωσης, αποκατάσταση βλαβών, γνωρίζουμε ότι αυτό που έχει σημασία για εσάς είναι η άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση, η τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων, η ποιοτική προσέγγιση στην υλοποίηση, η κάλυψη των ιδιαίτερων αναγκών σας.

Γνωρίζετε ότι;

Μια συσκευή που βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής (standby) μπορεί να έχει ετήσια κατανάλωση που να φτάνει τα 5kW
© Flerianos. All rights reserved.
Κατασκευή Ιστοσελίδας - Φιλοξενία Ιστοσελίδας Dazzlink.