Φωτοβολταϊκά – Net Metering

Φωτοβολταϊκά – Net Metering

Η στροφή στη χρήση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας ως ενός εναλλακτικού, οικολογικού και κυρίως οικονομικού τρόπου παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας έχει τα τελευταία χρόνια προκαλέσει το ενδιαφέρον επιχειρήσεων, επαγγελματιών, αγροτών ακόμη και απλών νοικοκυριών, δεδομένων των αυξημένων αναγκών από την μια και του υψηλότερου κόστους αγοράς ενέργειας από την άλλη.

Με βάση τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Ελλάδα, αλλά και την πρόοδο της τεχνολογίας, η μετατροπή της ηλιακής σε ηλεκτρική ενέργεια, μέσω φωτοβολταϊκών συστημάτων είναι όχι μόνο ένας φιλικός προς το περιβάλλον τρόπος παραγωγής ρεύματος, αλλά και ιδιαίτερα αποδοτικός με σημαντικά πλεονεκτήματα, όπως η μεγάλη αυτονομία, τα αυξημένα όρια ισχύος παραγωγής, το χαμηλό κόστος συντήρησης, η απόσβεση της επένδυσης σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Εάν έχετε δραστηριότητα που απαιτεί μεγάλη κατανάλωση ρεύματος ή οι καθημερινές ανάγκες του νοικοκυριού σας σε ρεύμα είναι αυξημένες, τότε σίγουρα έχετε ένα λόγο παραπάνω να εγκαταστήσετε ένα σύγχρονο – αυτόνομο ή διασυνδεδεμένο – φωτοβολταϊκό σύστημα, προκειμένου να απαλλαγείτε από τους "φουσκωμένους" λογαριασμούς.

Η πιο συμφέρουσα μορφή φωτοβολταϊκού είναι με δυνατότητα ενεργειακού συμψηφισμού – net metering – που σας επιτρέπει να παράγετε ενέργεια για να καλύπτετε τις ανάγκες σας, εξοικονομώντας κόστος, ενώ ταυτόχρονα κερδίζετε χρήματα, πουλώντας το επιπλέον ρεύμα στο δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ.

Βάλτε τέλος στις συνεχείς επιβαρύνσεις από την αύξηση των λογαριασμών ρεύματος και μειώστε δραστικά τα έξοδα της επιχείρησης ή του σπιτιού σας, επενδύοντας σε αυτόνομα ή διασυνδεδεμένα φωτοβολταϊκά συστήματα και κερδίστε έως και 70% ετησίως από τη συνολική δαπάνη, αξιοποιώντας την ηλιακή ενέργεια!

Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία που διαθέτουμε στην τοποθέτηση φωτοβολταϊκών σε στέγες, ταράτσες, σκεπές, οικόπεδα ή αγροτεμάχια αναλαμβάνουμε όλη τη διαδικασία, από τη μελέτη και την εγκατάσταση, έως την διασύνδεση με το δίκτυο, ώστε να έχετε τη μέγιστη δυνατή απόδοση και την καλύτερη αξιοποίηση της ηλιακής ενέργειας.

Το μέλλον της ενέργειας είναι εδώ!

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για τις επιλογές φωτοβολταϊκών panels που ταιριάζουν στην επιχείρηση ή το σπίτι σας, σύμφωνα με την ετήσια κατανάλωση ρεύματος.

Γνωρίζετε ότι;

Μια συσκευή που βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής (standby) μπορεί να έχει ετήσια κατανάλωση που να φτάνει τα 5kW
© Flerianos. All rights reserved.
Κατασκευή Ιστοσελίδας - Φιλοξενία Ιστοσελίδας Dazzlink.