Ποιοι Είμαστε

Εμπειρία κι εξειδίκευση στις ηλεκτρολογικές εργασίες

Με πολυετή εμπειρία και υψηλή εξειδίκευση στην υλοποίηση σύνθετων κι απαιτητικών ηλεκτρολογικών έργων, προωθούμε σύγχρονης τεχνολογίας ηλεκτρικές εφαρμογές, ώστε το ακίνητό σας να συνδυάζει μέγιστη ενεργειακή απόδοση και απόλυτη λειτουργικότητα.

Στα 15 χρόνια λειτουργίας μας, έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας και να μας αναγνωρίζουν πλέον ως έναν αξιόπιστο συνεργάτη, είτε πρόκειται για οικιακούς είτε για επαγγελματικούς χώρους.

Με περισσότερα από 1.000 έργα και πάνω από 500 ρευματοδοτήσεις ακινήτων, φροντίζουμε ώστε να δίνουμε αξία στο χώρο σας, αναβαθμίζοντάς τον με τεχνολογία τελευταίας γενιάς και παράλληλα, να βελτιώνουμε τη συνολική ενεργειακή κλάση του κτιρίου, ώστε να πληροί τις πλέον σύγχρονες απαιτήσεις.

Τα έργα μας περιλαμβάνουν κατασκευές σε κατοικίες, τουριστικά καταλύματα, ξενοδοχεία, εστιατόρια, café, γραφεία, εταιρείες κ.α.

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ;
Αναλαμβάνουμε κάθε είδους ηλεκτρολογική εργασία, από απλές βλάβες κι ελέγχους λειτουργίας συστημάτων ή συσκευών έως ολοκληρωμένες ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις σε νέα ή παλιότερα ακίνητα, καθώς επίσης και συνδέσεις με το δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ ή διεκπεραιώσεις κάθε είδους συναλλαγής με όλους τους παρόχους ενέργειας.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΑΣ;
Μελετούμε, σχεδιάζουμε και προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις, λαμβάνοντας υπόψη τις ξεχωριστές απαιτήσεις του ακινήτου σας, τις προσωπικές σας ανάγκες και το ιδιαίτερο ύφος και στυλ που θέλετε να δώσετε.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ;
Για την υψηλή μας εξειδίκευση, την άριστη τεχνική κατάρτιση, την έμφαση στην λεπτομέρεια και την ακρίβεια, την μεγάλη κι αξιόπιστη ομάδα ηλεκτρολόγων, την επένδυση στη γνώση κάθε σύγχρονης τεχνολογίας, την επιλογή άριστης ποιότητας υλικών.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας
© Flerianos. All rights reserved.
Κατασκευή Ιστοσελίδας - Φιλοξενία Ιστοσελίδας Dazzlink.