Έξυπνα Κτίρια - Συστήματα Αυτοματισμού KNX

Έξυπνα Κτίρια - Συστήματα Αυτοματισμού KNX

Το μέλλον της ηλεκτρικής ενέργειας είναι ήδη εδώ με τεχνολογίες αυτοματισμού και απομακρυσμένου χειρισμού που σας προσφέρουν ποιότητα ζωής και χαμηλότερο κόστος κατανάλωσης.

Πλήρης έλεγχος, υψηλή ενεργειακή απόδοση, λειτουργική αυτονομία κι ευελιξία. Αυτό είναι το τρίπτυχο που συμπυκνώνεται στην άνετη και πλήρως προσαρμοσμένη στις ανάγκες, συνθήκες και διαθέσεις, επαφή με τον χώρο σας, είτε είναι το σπίτι, το γραφείο, το κατάστημα, το ξενοδοχείο, το εστιατόριο.

Ζήστε την απόλυτη εμπειρία αυτοματισμού και απομακρυσμένης διαχείρισης που προσφέρει η διεθνής τεχνολογική πλατφόρμα αυτοματισμού KNX και απολαύστε τα πλεονεκτήματα της δικτύωσης των διαφορετικών συστημάτων του κτιρίου, όπου ζείτε, εργάζεστε, επισκέπτεστε, ώστε να λειτουργεί όπως ακριβώς θέλετε!

Μέσω της πλατφόρμας KNX, διασυνδέονται, ελέγχονται και λειτουργούν όλα τα συστήματα κι εγκαταστάσεις ενός σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου, όπως:

KNX Partner

Πιστοποιημένος Συνεργάτης
Έχουμε παρακολουθήσει με επιτυχία το τμήμα της KNX και έχουμε λάβει πιστοποίηση Επίσημου Συνεργάτη
  • Θέρμανση
  • Εξαερισμός
  • Κλιματισμός
  • Φωτισμός
  • Σκίαση
  • Ασφάλεια
  • Λευκές συσκευές
  • Ψυχαγωγία
  • Εποπτεία

Εξωτερικά παραθυρόφυλλα ή ρολά, τέντες, κουρτίνες, θερμοστάτες, αισθητήρες παραθύρων, φωτισμός, όλα μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω της πλατφόρμας KNX, ώστε να προσαρμόζονται στις εξωτερικές συνθήκες, στη δική σας διάθεση, στην ατμόσφαιρα που θέλετε να έχει ο χώρος σας. Με την επιλογή διαφόρων ‘σεναρίων’, όπως π.χ. “Βλέπω τηλεόραση”, “Καληνύχτα”, “Προσομοίωση παρουσίας” ή “Φεύγω”, μπορείτε ανά πάσα στιγμή, σύμφωνα με τις ανάγκες σας, να προσαρμόσετε όλα τα εγκατεστημένα συστήματα, ώστε να πετύχετε την επιθυμητή ατμόσφαιρα, αυξάνοντας τη βέλτιστη λειτουργία τους και ταυτόχρονα, μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας, αφού μπορείτε να την παρακολουθείτε συνεχώς και σε πραγματικό χρόνο.

Ειδικά, στην περίπτωση ενός smart hotel, μπορείτε να ενοποιείτε το σύνολο των παροχών και υπηρεσιών, ώστε να αυξήσετε τη λειτουργικότητα των δωματίων, να παρέχετε υψηλότερου επιπέδου εξυπηρέτηση και εμπειρία διαμονής και φυσικά, να διευκολύνετε το προσωπικό σας στη διαχείριση των χώρων φιλοξενίας.

Κι όλα αυτά, με δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου και λειτουργίας, μέσω διαδικτύου, κινητού τηλεφώνου ή tablet, αλλά και συμβατικά, μέσω ειδικών διακοπτών ή οθονών αφής.

Η εγκατάσταση μιας πλατφόρμας αυτοματισμού KNX είναι εφικτή ακόμη και σε παλιές κατασκευές ή κτίρια και μάλιστα δίχως να επιβαρυνθεί η λειτουργία του χώρου ή να απαιτηθούν άλλες εργασίες αποκατάστασης.

Η μετατροπή ενός χώρου σε smart home, smart office ή smart hotel προϋποθέτει την επικοινωνιακή διασύνδεση κάθε είδους συσκευών, ώστε να έχουν τη δυνατότητα ανταλλαγής πληροφοριών, με άλλα λόγια, προϋποθέτει τη λειτουργία του Διαδικτύου Πραγμάτων (Internet of Things).

Στην εταιρεία Φλεριανός διαθέτουμε την επίσημη διεθνή πιστοποίηση για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη συστημάτων έξυπνων κτιρίων, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο KNX κι έχουμε ήδη εφαρμόσει λύσεις αυτοματισμού σε πολλά κτίρια με απόλυτη επιτυχία.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια ολοκληρωμένη μελέτη εγκατάστασης ή μετατροπής του χώρου σας σε ένα σύγχρονο, έξυπνο σπίτι, κατάστημα, γραφείο ή ξενοδοχείο!

Γνωρίζετε ότι;

Το έξυπνο σπίτι δεν είναι λύση για λίγους. Υπάρχουν σήμερα πολλές αξιόπιστες λύσεις οικονομικά προσιτές
abb logo
geyer logo
hager logo
knx logo
legrand logo
evbox logo
philips logo
siemens logo
© Flerianos. All rights reserved.
Κατασκευή Ιστοσελίδας - Φιλοξενία Ιστοσελίδας Dazzlink.